Inicio / Atletisme // + Noticies / ATLETISME | La gal·la del circuit de carreres populars premia als millors de 2017

ATLETISME | La gal·la del circuit de carreres populars premia als millors de 2017

El circuit Divina Pastora de carrerespopulars de València ha celebrat la seua gal·la anual on s’ha fet entrega dels guardons als millors runners de 2017 i s’ha presentat el calendario per a l’any vinent.

Jaouad Oumellal i Fátima Ayachi s’han coronat com a guanyadors absoluts de la temporada mentre que els clubs Mediterrànea i Serrano han sigut els millors. Per a la regidora d’esports de l’Ajuntament de València, Maite Girau, “este circuit representa un dels principals programes de la Fundació esportiva municipal perquè és solidaritat, igualtat, integració i vertebració de la ciutat a través de la celebració de les proves als diferents barris.

Mirant cap a 2018, una de les principals novetats és la consolidació de la modalitat de marxadors en totes les carreres on hi haurà dos noves cites organitzades pels clubs Runners ciutat de València, que transcorrerà per l’arena de la platja i una segona que organitzarà el club de la campiona valenciana Marta Fernández de Castro. Es creen també les categories d’universitats i de falles i la posibilitat de que els jovens entre 14 i 16 anys puguen còrrer representant als seus centres educatius.

En vessant solidària, AVATCOR ha rebut 3.709 euros donats pels corredors. A 2018 l’acte solidari serà amb “Fontilles salud y desarrollo”.

Sobre Luis Urrutia

Luis Urrutia

Mira también....

ATLETISME | Claudia Conte, la millor noticia per als valencians al Mundial Sub20

La passada setmana es va disputar el Campionat del Món Sub20 en Tampere. Aquesta localitat …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *