ATLETISME | La marató és més que una carrera, és una festa per a la ciutat de València

La 37a edició de la Marató València Trinidad Alfonso EDP, organitzada per l’Ajuntament de València i SD Correcaminos, invita tots els ciutadans a disfrutar diumenge que ve, 19 de novembre, de ‘La Festa de la Marató’.

El lema triat per a enguany fa referència a una ciutat bolcada amb la prova atlètica i participativa, en la qual prendran part més de 19.000 corredors en la Marató i altres 8.500 participants en la 10K paral·lela, però que vol sumar tots els col·lectius de la ciutat. Entre ells, destaca la labor indispensable dels 1.500 voluntaris que donen suport a la prova i el treball del mig miler d’efectius de la Policia Local de València i els diferents cossos de seguretat que vetlaran per tots els participants, acompanyants i veïns.

Per això, al llarg del recorregut hi haurà 210 punts d’animació, alguns d’ells amb pantalles gegants per a seguir la prova en directe, que invitaran els ciutadans i veïns a sumar-se a la festa. L’organització de la prova recomana l’ús del transport públic al llarg de la jornada, amb especial invitació a usar les línies de la EMT València, que seran gratuïtes per a tots els ciutadans i visitants fins a les 16 hores. Els corredors i acompanyants podran anar a l’eixida i meta de la prova amb els servicis especials amb destinació a la Ciutat de les Arts i les Ciències des de les 05:30 hores fins a les 07:30 h.

‘La Festa de la Marató’ és molt més que els 42.195 metres que recorreran milers de corredors valencians, de la resta d’Espanya i estrangers. És també una dotzena d’activitats i esdeveniments que es desenrotllen abans de la carrera. Així, els més menuts no sols podran córrer la MiniMarató en el mateix pont pel qual ixen els maratonians, sinó també sumar-se a les activitats infantils que organitza MAPFRE i la Fundació Esportiva Municipal el dissabte al matí en l’Albereda, on hi haurà tallers, unflables, animació infantil i molt d’esport.

La Marató també es viurà en els comerços. Més de mig centenar de botigues del centre històric s’han sumat a una iniciativa que ofereix descomptes i promocions a corredors i veïns en els seus comerços, només presentant l’App de València Ciutat del Running, on poden conéixer-se totes les ofertes.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]