ATLETISME | La Spartan Race de València ja supera les 1.500 inscripcions

La Spartan Race conforma una de les proves amb les quals es clausurarà el calendari atlètic de València en 2018, ja que se celebrarà l’1 de desembre per segon any consecutiu en les privilegiades instal·lacions del Circuit Ricardo Tormo de Xest.

Abans que arribe a València, la Spartan Race tindrà la seua penúltima cita el cap de setmana del 12 al 14 d’octubre en el recinte de Les Comes (Barcelona).

La Spartan Race de València oferirà una prova sprint nocturna, un dels grans reclams per als participants que acudeixin a Xest. Al costat d’ella, els inscrits podran completar la mateixa distància (5K+ i 15 obstacles) en franja matinal o apostar per la Super (13k+ i 20 obstacles).

Així mateix, la zona del festival, situada en el pàrquing del paddock, comptarà amb una sèrie d’atraccions que permetran gaudir de l’esdeveniment de manera paral·lela. Hi haurà música en directe de grups locals i una SpartanKids per a nens a partir de sis anys.

En el Circuit Ricardo Tormo es coronaran els campions d’Espanya de la modalitat, un títol que defensen Albert Soley i Simone Matos.

Les inscripcions segueixen obertes, i la previsió és superar el nombre d’inscrits de la passada temporada i convertir Xest en una fi de festa similar al que tindrà lloc setmanes abans amb el Mundial de Motociclisme.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"]