ATLETISME | La XVII Volta a peu solidària “És possible” tanca el circuit de carreres populars// Fotos

Será fins 2018. La prova que recòrre els barris de Benicalap i Campanar ha possat el punt final al circuit Divina Pastora de carreres populars de la ciutat de València. Reportatge fotogràfic: Paula Marí.

Son ja 17 edicions de la Volta a peu solidària “És possible” on, enguany, han participat més de 4.000 corredors. Tots ells han recorregut els 6.400 metres amb inici i final al carrer La Safor del cap i casal. La victòria final ha sigut per a Ismael Quiñones i Fátima Ayachi, tots dos del Serrano club d’atletisme. Quiñones ho ha fet en un temps de 19:27 mentre que per darrere d’ell han arribat Muhammad Ayman Stitou (19:45) i Mohammed Mohattane (19:46). En categoria femenina, per darrere d’Ayachi ha creuat la linia d’arribada María Ángeles Ruiz (Redolat Team) i Maria José López  (Amateur Sports).

La vessant solidària de la carrera ha aconseguit més de 4.000 euros per a l’associació Avatcor, que lluita per millorar l’estat fisic i animic de les persones que s’han sotmés a un transplant de cor.

Carrera popular "Es Posible" (Paula Marí)

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]