ATLETISME | L’aplicació Runnin’City arriba a València amb quatre rutes amb audioguía

València i la App Runnin’City celebren la seiua nova col·laboració amb la possibilitat de triar València i les seues quatre primeres rutes com una opció més entre les seues destinacions per córrer per tot el món.

Publicada al setembre de 2016, la App Runnin’City disponible para android i iPhone, permet visitar més de 150 ciutats al món, corrent o caminant.

València és ara una nova ciutat present en la app amb quatre rutes de 5, 10 o 15 km.

Un sistema combinat de GPS vocal i audioguía integrat a l’aplicació Runnin’City, guia al corredor per la ciutat de València i comenta els diferents punts d’interès, que pot veure l’usuari i completar amb la informació facilitada.

Com a programa de la visita: El Jardí del Túria i les Torres de Serrans, el Palau de la Música, el Pont dels Flors, el Museu de Belles arts, el Pont del Mar.… Aviat, córrer pel Jardí del Túria, no tindrà secrets, per als turistes o els corredors valencians.

Els corredors podran iniciar el seu Smart Run des de qualsevol punt del centre de la ciutat i la appels guiarà al punt més proper.

Qualsevol pot gaudir d’una visita guiada en total autonomia, per a corredors més experimentats o iniciats, ja que el ritme no és un problema. L’aplicació funciona també pels caminants.

És 100% gratuïta i està disponible en 5 idiomes. Es pot descarregar des de APP Store o Google Play. Per usar la App, no fa mancada connexió, la qual cosa també és un avantatge per a usuaris estrangers. L’usuari només ha de descarregar prèviament el mapa de la ruta seleccionada, i desactivar les dades, si vol limitar el seu consum.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]