ATLETISME | L’atleta del Playas de Castellón conquista el bronze en els 50Km marxa de l’Europeu

L’atleta del Playas de Castellón Julia Takacs, que es va proclamar primera Campiona d’Espanya de 50Km marxa el passat mes de març, ha conquistat la primera medalla per a la Selecció Espanyola en l’Europeu de Berlín.

L’hongaresa amb nacionalitat espanyola ha sigut bronze en 50Km Marxa, una modalitat que s’ha estrenat a Berlín, gràcies a un sensacional crono de 4:15:22 hores.

Va ser una prova que Takacs va ser de menys a més escalant gradualment posicions, sent la quarta plaça en què més quilòmetres va estar. Però anava a bon ritme, i sobre el quilòmetre 40 va estrényer tot el que va poder per a ascendir a la tercera posició.

Un tercer calaix del podi de què no es mouria per a finalment fer-se amb un bronze històric, del que tot el combinat nacional es congratula per ser el que obri la veda de l’il·lusionant Campionat d’Europa que està tenint lloc en la capital alemanya.

Fotografia: Federació Espanyola d’Atletisme

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]