ATLETISME | L’atleta del Playas de Castellón Yidiel Contreras es lesiona i no viatja a l’Europeu de Berlín

Dolentes no, molt males notícies. La Federació Espanyola d’Atletisme ha comunicat fa escassos minuts que l’atleta del Playas de Castelló Yidiel Contreras és baixa d’última hora per a l’Europeu que s’està disputant aquests dies a Berlín.

Una lesió impedeix que el cubà de nacionalitat espanyola des de 2015 viatge a la capital alemanya per sumar-se a la resta de l’expedició espanyola.

Yidiel, que anava a competir en els 110 metres valles, era sense cap dubte una de les grans bases del combinat nacional i també un dels grans reclams de l’Europeu. Sense cap dubte va a ser una baixa molt però que molt sensible.

Fotografia: WangConnection

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]