ATLETISME | Més de 300 atletes participaran al Gran Premi Ciutat de València

Será dissabte de vesprada al velòdrom Luis Puig de València. La primera de les tres grans cites previstes per a este primer trimestre de 2018 junt a les copes del Rei i de la Reina i el Campionat d’Espanya absolut.

La participació valenciana tindra a dos atletes d’Onil com a principal atractiu. Eusebio Cáceres, en bot de llargària i Jorge Ureña, al triatló, seràn els principals alicients d’esta cita atlètica encara que també vorem sobre el tartan a la mitica Concha Montaner, a l’alacantina María del Mar Jover o la castellonenca Carmen Ramos.

Entre les llançadores també hi haurà representació valenciana com ara Paula Ferrandiz, atleta naixcuda a Sant Vicent del Raspeig o Judith Prats, de Gandia. També correra com a casa Carla Masip, la jove de Castelló que participara als 800 metres llisos.

A les 16:45 hores començara la vesprada atlètica amb el triatló, i, passant per totes les carreres i llançaments arribarem fins a les sèries de 1.500 metres prèvies al lliurament de premis, previst per a les 20 hores.

 

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]