Inicio / Poliesportiu // + Noticies / Atletisme // + Noticies / ATLETISME | Nou èxit en l’Edició 31 del Pas Ras Port de València// Fotos

ATLETISME | Nou èxit en l’Edició 31 del Pas Ras Port de València// Fotos

La Marina i el Port de València han congregat per trenta-unena vegada el Pas Ras Port de València, la mítica carrera que travessa els carrers del litoral de la capital valenciana que ha tornat a convertir-se en un èxit en l’edició disputada aquest matí. Reportaje fotogràfic: Paula Marí.

Primera prova d’atletisme en La Ciutat del Running després de la Marató

El Pas Ras Port de València donava començament puntual, a les 9 del matí, amb més de 4.000 corredors congregats per a l’ocasió. Una de les carreres de 10 quilòmetres amb més història de la capital de la Comunitat Valenciana va visitar unes quantes zones de gran interés turístic com el pont mòbil de la Marina de València, per on passaven fa alguns anys els monoplaces de Fórmula 1.

A més de la 10k, s’han disputat carreres en categories inferiors per als corredors més xicotets

La prova organitzada pel Club d’Atletisme Poblats Marítims va finalitzar entorn de les 11:00 del matí, quan els corredors de la prova començaven a arribar al seu objectiu amb la satisfacció en els rostres que es pot veure en el reportatge fotogràfic que ha realitzat Paula Marí per a Golsmedia Sports.

Així doncs, una edició més a les esquenes del Pas Ras Port de València, que continua allargant la seua història i marxa ja cap a l’edició número 32. Així, es tanca un magnífic any per a València, la Ciutat del Running, que ha tornat a deixar el pavelló ben alt.

XXXI Pas Ras Port de Valencia (Paula Marí)

Deja un comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *