ATLETISME | Ontinyent es prepara per a la I Edició de la Cursa de la dona

La I Edició de la Cursa de la Dona arribarà a Ontinyent el proper 4 de Març, en una prova exclusivament per a dones que recorrerà 5 quilòmetres per la ciutat valenciana. S’espera que en properes dates es conega més sobre el recorregut.

Les inscripcions ja estan obertes, i quan encara falten més de 3 setmanes per a la realització de la mateixa, ja son més de 200 les participants que han confirmat la seva asistència. El preu es de 5 euros, i part del que es recaude anirà a benefici de la Fundació Anima, organització que lluita contra el càncer.

L’organització ha informat que els homes que vulguen poden pagar la inscripció de 5 euros per ajudar en la lluita contra l’enfermetat, però no podran formar part de la competició.

Per inscriure’t a la cursa has d’entrar al següent enllaç.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]