ATLETISME | El Playas de Castelló es proclama campió d’Europa sub20 de cross

Per segon any consecutiu, el Playas de Castelló ha aconseguit el titol de campió continental de cross sub20 al campionat disputat a la localitat portuguesa de Mira.

És cert que es mantenia la meitat de l’equip que ja va ser campió en 2017. Dels sis components del conjunt castellonenc, tres repetien convocatòria i eren coneixedors del potencial del Benfica i del Fenerbahce.

La prova es disputava sobre un recorregut de 6.200 metres sobre un circuit de gran dificultat, estret i que obligava a eixir ràpid per a col·locar-se als primers llocs. Al pàs pel quilòmetre dos, l’equip turc era lider, amb 21 punts mentre que el Playas hi era tercer. Però el bon treball del conjunt de Castelló va fer que al quatre el Playas ja era lider provisional amb Mohamed Reda, Mario García i Aarón Las Heras a les tres primeres places de la prova.

El dur ritme impossat va fer que Reda no puguera suportar el ritme quedant-se despenjat mentre que el Benfica anava a més. El final de l’europeu va ser espectacular. El salmantí Mario García va canviar de ritme a 500 metres de l’arribada per a proclamar-se campió amb dos segons d’avantatge sobre el seu company, el català Las Heras. La resta d’atletes del Playas van concloure així: Mohamed Reda decé, Manuel Peris al lloc 16, Luis Salvador al 31 i Alejandro Ortuñoal 42. Finalment,  31 punts per al Playas de Castellón, puntuació que li otorga el titol europeu per davant del Benfica i el Fenerbahce.

 

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]