ATLETISME | Presentada la 10K Costa de Azahar

La 10K Costa de Azahar es va presentar ahir amb l’objectiu de mantindre’s com una de les proves més ràpides d’Espanya. El termini d’inscripció està obert fins el divendres vinent.

El pròxim 15 d’abril, des del Passeig Buenavista del Grau de Castelló, es dispararà la 11a edició de la 10K Costa de Azahar Premio BP. Es tracta d’una prova divertida i ràpida, una de les deu mil més ràpides de tota Espanya, ja que el seu recorregut compta amb terreny pla i amb poques corbes.

Ahir va tindre lloc lloc, en l’Ajuntament de Castelló, la presentació d’aquesta prova. El regidor d’esports, Enric Porcar i l’organitzador del 10K Costa de Azahar, Gustavo Saborido, junt al representant del patrocinador BP Castelló, Juan Carlos Navarro, han oferit els detalls de la carrera, entre elles el canvi de dia, que passa de dissabte a diumenge, i la incorporació de la lectura de xip en els 5.000 metres. Porcar ha destacat que “es tracta d’una carrera que atrau molta gent de fora de la província i que arribar a la 11a edició ja per si mateix demostra que les coses s’estan fent bé i que compta amb el suport institucional”.
Més de 500 corredors s’han apuntat a la cita, el termini d’inscripció es mantindrà obert fins al divendres, i es tramita a través de la pàgina web del club organitzador, en www.42ypico.es. Com a novetat important, enguany el circuit canvia el seu recorregut per a causar les mínimes molèsties als comerços, una circumstància que el responsable de la carrera, Gustavo Saborido, confia que siga ben acollida pels corredors i que la prova seguisca mantenint el caràcter de “ràpida” que li caracteritza i que li ha donat el prestigi que actualment ostenta. S’estima que un de cada tres inscrits provenen de fora de la província.
La carrera començarà a les 9.30 h en la categoria infantil i a les 10.00 h per a la resta de runners. El 10K Costa de Azahar Gran Premio BP consta de nombroses categories, des d’infantil de 4 anys fins als veterans, la qual cosa es tradueix en un ampli ventall de trofeus, que és un altre dels atractius d’aquesta popular carrera.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]