ATLETISME | Presentat el IV Congrés internacional de prevenció de lesions amb presència de Martín Fiz

Este mati s’ha presentant el IV Congrés internacional de readaptació i prevenció de lesions a l’activitat fisica i l’esports, amb la presència d’alguns del ponents com ara el campió espanyol de marató, Martín Fiz.

Al seu costat els profesors Juliio Calleja, Lars Andersen i Mike Izquierdo. Fiz, que participa a la taula redona junt a les cardiòlogues Araceli Boraita i Maria Dolores Masià, la doctora Raquel Blasco i el catedràtic de psicologia José Luis López Chicharro, ha destacat l’importància de la prevenció a l’exercisi fisic. “Porte més de 300.000 quilòmetres a les cames i el xasis el tinc en perfecte estat. De la mateixa forma que un cotxe passa l’ITV, una persona, a la meua edat, té que cuidar-se molt. Hi ha vida despres dels cinquanta. És molt important fer-se ecografies del cor i proves d’esforç. Crec que les carreres de llarga distància es deuria d’exigir als corredors un certificat metge”.

Les ponències d’este congrés continuaran a les cinc de la vesprada de hui fins diumenge en este event que s’ha convertit en una referència al sector de la readaptació i prevenció de lesions a nivell nacional i internacional.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]