ATLETISME | Rècord d’inscripcions a la Penyagolosa trails

Els vora 4.000 preinscrit a la Penyagolosa trails la converteix en una edició històrica perquè a més pertany al Campionat mundial de trail.

Este rècord de preinscripcions en només una setmana reforça l’impacte d’una competició que recorrerà 40 municipis de l’interior de la província de Castelló. Esta cita esportiva, que serà a la seua propera edició seu del Campionat del mon de trail és l’emblema de la Diputació castellonenca amb “Castelló escenari esportiu” com a vincul entre el desenvolupament econòmic i turìstic amb la vessant esportiva als pobles de Castelló.

El diputat d’esports, Luis Martínez, ha anunciat que “les xifres de preinscripcions i seguiment que estàn tenint les dos proves, MIN i CSP, ens fan ser optimistes en quant a l’impacte que tindràn al territori, i més tenint en compte el fet històric d’acollir el Campionat del mon de trail. Només cal vore la gran repercusió que ja està tenint esta preinscripció per a adonar-se del tamany d’esta competició, amb corredors vinent de 38 països dels cinc continents interesats en participar a esta emblemàtica carrera”.

Serà el 24 de novembre quan es faça el sorteig de les 1.500 places de la MIM i les 600 de la CSP. Esta limitació de places es fa per questions migambientals i respecte al Parc Natural de Penyagolosa per on transcorre esta prova esportiva.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]