Inicio / Atletisme // + Noticies / ATLETISME | Tot preparat per a l’inici del circuit de carreres populars de la ciutat de València

ATLETISME | Tot preparat per a l’inici del circuit de carreres populars de la ciutat de València

Ja està ací. Diumenge vinent arriba la primera prova del Circuit Divina Pastora Seguros de Carreres Populars de València, després de la parada estiuenca, i ho fa estrenant la modalitat de Marxa a Peu i Marxa nòrdica per als que preferisquen fer el recorregut d’una manera més pausada. Les inscripcions es mantindran obertes fins al dia 21 de setembre per als corredors a través de la pàgina web oficial www.deportevalencia.com/carreras, mentre que, aquells que trien participar en la carrera en la modalitat de Marxa a Peu o Marxa nòrdica també tenen l’opció d’inscriure’s presencialment el mateix diumenge abans del començament de la prova, entre les 7.30 i les 8.55 hores. L’eixida s’efectuarà en el Bulevard Sud a l’altura del cementeri municipal. El cost de la inscripció és de 2,55 euros per als corredors i de tan sols un euro per als marxadors, el qual va destinat íntegrament a l’Asociación valenciana de translantados de corazón, entitat solidària de l’esdeveniment.

Respecte a l’entrega de dorsals, els interessats poden arreplegar-los en el Complex Esportiu Cultural Petxina (passeig de la Petxina, 42), el divendres 22 de setembre entre 17:00 i les 21:00 hores, o bé el mateix dia de la carrera en el punt d’eixida entre les 7:30 i les 8:55 hores. L’eixida de la prova es donarà a les 09:00 hores per als atletes Preferents A, B, C i D, a les 09:05 hores per a la resta de corredors i, finalment, a les 09:08 hores per als participants pertanyents a la modalitat de Marxa a Peu o Marxa nòrdica, els quals disposen d’un temps limitat per acabar el recorregut, fixat en 12 minuts per quilòmetre per a no obstaculitzar els corredors que estiguen competint.

Sobre Golsmedia Sports

Golsmedia Sports

Mira también....

ATLETISME | Trifitness, Timerlap i CA Sollana, campions de la 2ª edició del Ekiden Trail València

Cortes de Pallás ha acollit el diumenge 16 de setembre la segona edició de Ekiden TrailValència, en …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *