ATLETISME | El València CA guanya la Copa de la Reina al velòdrom Luis Puig// Fotos

Victòria per al València Club d’atletisme a la Copa de la Reina i subcampionat per al Playas de Castelló tant en categoria femenina com masculina en competicions celebrades al velòdrom Luis Puig de València. Reportatge fotogràfic: Paloma Navarro.

Per parts, el València CA ha guanyat la Copa de la Reina de club en superar el Playas i el FC Barcelona. Marta Pérez ha sigut la gran protagonista en guanyar els 1.500 amb la millor marca mundial de l’any, 4:12:45. Amb ella, Fatima Diamé ha guanyat el bot de llargària amb 6:46 metres, Laura Bueno ha aconseguit la millor marca nacional de 2018.

En categoria masculina, victòria per al FC Barcelona, en un intens duel amb el Playas de Castelló, que ha ocupat la segona plaça del podi final. 95 punts front a 91,5 ha sigut el resultat final mentre que el tercer lloc ha sigut per al AD Marathon andalús. Encara que l’equip castellonenc ha aconseguit més victòries que el català, set i sis, el Barça ha aconseguit més segones i terceres posicions la qual cosa ha sigut decisiva alhora d’aconseguir el triomf final.

La vessant emotiva ha estat protagonitzada per Ruth Beitia que ha rebut un homenatge on s’ha reconegut la seua trajectòria i, concretament, els nou anys que va viure a València, entrenant-se a les ordres del club de Rafael Blanquer, qui ha agraït Beitia la seua aportació durant la seua etapa al club on va guanyar nou lligues, nou copes de la Reia i va ser hui vegades subcampió d’Europa.

copes del rei i de la reina d'atletisme (paloma navarro)

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]