ATLETISME | València seu de la Copa SSMM el Rei i la Reina de 2018

Un any després de l’ultima edició, la Copa del Rei i la Reina de pista coberta torna a la Capital del Túria. La edició de 2018 es celebrarà el dissabte 27 de gener i serà organitzada pel CA Valencia Esports. Foto: FACV.

La 36ena edició de la Copa, serà al mateix temps la 19ena vegada que es celebre a la ciutat de València, sent així la ciutat que mes vegades ha exercit d’amfitriona. La primera vegada que es va celebrar allí va ser al 1983, sent a més a més l’única edició que no es celebrar al Velòdrom Luis Puig, sinò que va ser el Pavelló Font de San Luis on es va realitzar la competició.

El Velòdrom Luis Puig ja està acostumat a esta sèrie de proves, i també a organitzar les millors competicions d’Atletisme Nacional i Internacional, com els Mundials celebrats a 2008 o els Europeus de 1998. Cap resaltar que tant sols 10 dies abans de la disputa de la Copa, tindrà lloc al mateix escenari el Campionat d’Espanya que reunirà als millors atletes Nacionals.

S’espera que de nou els clubs valencians siguen candidats al triomf final. L’organitzador, el CA València Esports compta a les seves vitrines amb 26 títols de campió, 25 d’ells a categoría femenina, incloent el de la darrera edició. Per la seva banda, qui defensarà el seu títol com a vencedor a categoría masculina serà el Playas de Castellón, que va aconseguir a l’edició del 2017 el seu quart títol. Totes les candidatures valecianes amb el permís d’altre dels grans clubs d’atletisme que arrivarà després de fer doblet a Madrid, el Futbol Club Barcelona.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]