ATLETISME | Eusebio Cáceres representarà a la Comunitat Valenciana al Mundial d’Atletsime en Pista Coberta

L’esport valencià està d’enhorabona i es que l’atleta alacantí Eusebio Cáceres serà al Mundial de Birmingham d’Atletisme en Pista Coberta que es disputarà de l’1 al 4 de Març,  després de la seva victoria al Campionat d’Espanya celebrat a València. Foto: FACV.

Serà el segon mundial per al saltador d’Onil, que ja va disputar el de 2012 a la ciutat d’Istambul, Turquía, i arribarà amb una millor marca personal de la temporada de 7’97 metres, aconseguida precisament als Campionats de València.

Amb el ja mencionat salt, a banda de la medalla d’or, l’atleta va aconseguir la trucada de la Selecció per a anunciar-li que formarà part de nou de l’equip espanyol a Birmingham, una convocatoria motivamada per la medalla d’or conseguida quasi a casa.

També hi haurà representació de clubs valencians, ja que al Mundial estaran Laura Bueno i Marta Pérez, corredores de 800 i 1500 metres lliures respectivament de l’equip CA València; Yidel Contreras que participarà als 60 metres tanques i Samuel García que formarà part del 4×400 relleus representaran al Playas de Castellón; i per últim el Fent Camí de Mislata serà representat per Manuel Guijarro als 200 metres lliures.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]