Atletismo
»
»
»
»
»
ATLETISME | Quatre valencians per als Jocs del Mediterrani

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

ATLETISME | Quatre valencians per als Jocs del Mediterrani

A finals d’aquest mes es disputarà aquest destacat esdeveniment en el qual participen països de tres continents diferents (Àfrica, Àsia i Europa) entre els quals es troba Espanya, havent-se confirmat ja la representació nacional en la qual figuren un total de quatre representants de la Comunitat Valenciana.

Entre el 27 i el 30 de juny se celebrarà a Tarragona els Jocs del Mediterrani, una competició que afronta la seva divuitena edició, sent la tercera vegada que es duu a terme a Espanya després de Barcelona 1955 i Almeria 2005, remarcant el fet que en la segona esmentada va ser quan Espanya va signar el seu millor registre (25 medalles: 9O/10P/6B). Pel que fa a l’última edició, la celebrada en Mersin (Turquia) en 2013, van obtindre 7 metalls (1O/4P/2B).

poliatletismojuegomed002

Per a aquesta ocasió, cal remarcar que dels 59 atletes que compondran la delegació espanyola, quatre són valencians. D’una banda, el Comitè Tècnic de la Real Federació Espanyola d’Atletisme (RFEA) ha apostat pel castellonenc Eric Peñalver pels 3.000 metres obstacles, mentre que el valencià Dani Cerdán formarà part del grup de relevistes que competirà en el 4×100. A més, també ha estat seleccionat l’alacantí Eusebio Cáceres per a la disciplina de salt de longitud, per la qual cosa estaran representades les tres províncies de la Comunitat Valenciana.

Representades les tres províncies de la Comunitat Valenciana

Però no només en homes es compta amb atletes valencians, ja que entre les 28 dones seleccionades es troba Fatima Diame, qui en el seu cas disputarà les proves de triple salt i de salt de longitud. cal recordar que l’última esmentada va ser premiada recentment com a millor Sub-23 del 2017 en la Gala organitzada per la Federació d’Atletisme de la Comunitat Valenciana (FACV), sent un altre gran èxit i un nou repte per a la prometedora atleta.

Categorías Atletismo
Salir de la versión móvil