Inicio / Polideportivo / Motor / Automobilismo / AUTOMOBILISME | Dani Maciá, triomf en Campillos i opcions de títol en l’última carrera
Dani macià Campillos
Dani macià guanya a Campillos

AUTOMOBILISME | Dani Maciá, triomf en Campillos i opcions de títol en l’última carrera

En la segona carrera, e pilot del Centre Especialitzat de Tecnificació Esportiva del Motor del Circuit Ricardo Tormo ha aconseguit una primera posició en la cuarta jornada del CEK. El pilot valencià no va poder aconseguir els resultats esperats en la primera carrera en la que va sumar un P4.

Dani Maciá aconseguix una victòria a Campillos.

Dani Maciá va utilitzar rodes gastades en la primera carrera per a fer estratègia d’equip. D’aquesta manera, el jove pilot podia utilitzar rodes noves per a la segona on ni el líder de la categoria va poder frenar-lo. El valencià arribarà a l’última carrera amb opcions a lluitar pel campionat.

Per part seua, Carles Martínez no va tindre la sort esperada. El de Gandia, venia de guanyar la passada carrera de la F4 espanyola, però no va trobar un bon ritme en Campillos i es va haver de conformar amb una P7.

Categoria Senior

Iván Bataller ha rodat molt ràpid el cap de setmana. Aconseguint, d’aquesta manera, resultats brillants en els quals es troben les seues dues segones posicions. En la primera carrera va haver de remuntar nou posicions.

Iván Bataller va aconseguir dues segones posicions.

A Hugo Naturil continua progressant. El líder de la classificació del Campionat de Karting de la Comunitat Valenciana, va va obtindre una P11 i P13 que li situen en la part alta de mitja taula.

Nerea Martó va remuntar onze posicions en carrera.

Nerea Martí va començar amb mal peu. En la primera carrera un toc va forçar la seua retirada. Mentre que en la segona, Nerea eixia des de darrere i va aconseguir guanyar onze posicions fins a la P16. Actualment, la pilot d’Albalat està concentrada en el campionat de la F4 on es troba disputant-se el títol de la més ràpida entre les seues adversàries.

Deja un comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *