AUTOMOBILISME | Els pilots de la Fórmula de Campions aconseguixen dos victories a Chiva

Aquest cap de setmana s’ha celebrat la tercera prova del CEK (Campionat d’Espanya de Karting) en el Kartódromo Lucas Guerrero de Xiva. Els pilots que van aconseguir pujar-se pel cap alt alt del podi van ser Dani Macia i Iván Bataller.

Marches

Dani Maciá va ser el clar dominador del cap de setmana marcant els millors temps el dissabte i aconseguint dues pole positions. En la primera carrera del diumenge va eixir i va liderar en solitari fins a la meta. En la segona carrera va tindre un problema mecànic que li va fer travessar la línia de meta quart.

Va liderar en solitari fins a la meta

Carles Martínez va rodar molt ràpid des del divendres i va aconseguir una P6 en la primera carrera en la qual eixia amb rodes gastades. Desafortunadament, en la segona carrera es va veure involucrat en un accident amb Benavides i Sagrera.

Seniors

Iván Bataller eixia des de la P2 i ha aconseguit guanyar les dues carreres de la seua categoria. La primera victòria la va aconseguir després d’una baralla molt bonica amb Urbeltz Moar i la segona va quedar anul·lada després de 5 segons de penalització per avançar al pilot al capdavant durant una bandera groga que el pilot no va veure.

La primera victòria la va aconseguir després d’una baralla molt bonica

Hugo Naturil ha fet un salt qualitatiu molt important. El pilot que domina la classificació en el campionat autonòmic és capaç d’ensenyar les arpes en el nacional.

Nerea Martí, doble campiona de la Comunitat Valenciana, va començar el cap de setmana amb molta força. Durant les carreres va aconseguir una P7 i en la segona va quedar en una P10 després d’una penalització que li va fer perdre 3 llocs.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"]