Valencia NASCAR Fest

AUTOMOBILISME | La NASCAR Europea, exclusiva del Circuit Ricardo Tormo fins a 2024

Grandíssima notícia la que hem conegut fa uns instants. El Circuit Ricardo Tormo acaba de tancar un importantíssim acord amb l’organitzador de les Whelen NASCAR Euroseries pel qual el traçat valencià continuarà sent la seu exclusiva d’Espanya.

La reeixida col·laboració, que es va emprendre l’any 2013 en i que fa uns dies va celebrar una nova edició a Xest on un dels pilots més destacats va ser Ander Vilariño, s’estendrà almenys fins a 2024. Amb el que tenim València NASCAR Fest per a estona.

Xest continuarà sent la seu exclusiva d’Espanya almenys fins a 2024.

“L’esdeveniment no ha parat de millorar i l’organització ha sabut fer-ho créixer amb més cobertura mediàtica, amb igualtat tècnica, amb millors equips i pilots”, ha declarat el director general del Circuit, Gonzalo Gobert. Un Gobert que ha afegit que “volem mantenir-ho en el Circuit moltíssim temps”.

“La NASCAR és una referència internacional en el món d’automobilisme”, ha sentenciat Gobert. Per part seva, el màxim responsable de la Whelen NASCAR Euroseries, Jerome Galpin, ha valorat molt positivament l’acord que han aconseguit totes dues parts.

“La NASCAR és una referència internacional en el món d’automobilisme”, ha sentenciat Gobert. Per part seva, el màxim responsable de la WhelenNASCAR Euroseries, Jerome Galpin, ha valorat molt positivament l’acord que han aconseguit totes dues parts.

El passat cap de setmana 16.000 aficionats es van desplaçar a la València NASCAR Fest.

I no és per a menys. El passat cap de setmana, quan es va celebrar l’última València NASCAR Fest, es concregaron en el Circuit Ricardo Tormo 16.000 aficionats. Unes xifres que sustenten que es va en el bon camí i que reforcen més si cap l’aliança fins a 2024 entre totes dues entitats.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]