Vilariño

AUTOMOBILISME | La València Nascar Fest rep a Vilariño amb els braços oberts

El Circuit Ricardo Tormo de Cheste, com ja anunciem, acollia este cap de setmana l’inici del Whelen Euro Nascar. En la València Nascar Fest, Ander Vilariño ha destacat amb dos victòries després del seu retorn a este campionat. Foto: Circuit Ricardo Tormo.

16.500 espectadors centraven la seua atenció en la tornada de Vilariño, i així ha sigut, no ha defraudat, ha sigut el protagonista durant tot el cap de setmana.

Una carrera molt accidentada la del diumenge amb dos incidents en plena recta i en la segona corba del Ricardo Tormo que van obligar a eixir al safety car durant quatre voltes.

En el podi del diumenge a Vilariño li van acompanyar el belga Stienes Longin i l’holandés Loris Hezemans que va acabar tercero.

Elit 2

El italià Nicholas Risitano (Ford Mustang) es va imposar en una dura batalla amb el nord-americà Andre Castro (Chevrolet Camaro) i el també italià Vittorio Ghirelli (Ford Mustang).

Clio Cup

En esta categoria, Luis González aconseguia la victòria en la primera carrera per davant de Jordi Palomares i del francés Nicolas Milan, mentres que la segona carrera va ser per al francés David Pouget per davant de Nicolas Milan i d’Álex Royo.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"]