Inicio / Motor // + Noticies / Automobilisme // + Noticies / AUTOMOBILISME | La Whelen NASCAR Euroseries torna al Ricardo Tormo

AUTOMOBILISME | La Whelen NASCAR Euroseries torna al Ricardo Tormo

L’automobilisme valencià està d’enhorabona, i es que s’ha confirmat que la NASCAR es tornarà a celebrar al circuit Ricardo Tormo de Cheste els propers 14 i 15 d’abril. Aquesta oportunitat serà l’única de veure una de les més espectaculars competicions sobre les 4 rodes. Foto: Circuit Ricardo Tormo.

La Whelen NASCAR Euroseries es la versió d’Europa de la NASCAR dels EEUU, inaugurarà la temporada a València, que serà la primera de les sis curses que hi ha establides al calendari. Les següents seran, per ordre, Italia, Gran Bretanya, França, Alemanya i Bèlgica.

Cadascún dels dos dies de competició, 14 i 15 d’abril, hi haurà dos curses a les dos categories existents, èlit 1 i èlit 2, pel que els asistents podran viure fins a 4 vegades l’emoció del NASCAR. A la categoria èlit 1 ha confirmat la seua presència l’actual campió de les Euroseries, Alon Day, que tindrà com a un dels màxims rivals el pilot local Borja García, vencedor la darrera temporada al Ricardo Tormo. En la d’èlit 2 participaran algunes de les grans promeses d’aquest esport, ja que les categories es divideixen per experiència i resultats, i entre ells estarà la valenciana Carmen Boix.

A banda de les curses hi haurà activitats per a tots els públics al paddock. El preu de l’entrada serà de 15 euros , tenint la opció de pagar 75 per una llotja VIP. Els menors de 13 anys podran entrar totalment gratis.

Sobre Alexis Robledillo

Alexis Robledillo

Mira también....

El Mislata CFF afronta el nuevo ejercicio liguero con la ilusión por bandera

Nueva campaña la que se avecina y con ilusiones renovadas en la entidad femenina de …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *