Inicio / Motor // + Noticies / Automobilisme // + Noticies / AUTOMOBILISME | Marta García aconsegueix el huité lloc a Barcelona

AUTOMOBILISME | Marta García aconsegueix el huité lloc a Barcelona

La pilot de la Diputació de València Marta García va concloure la la tercera cita de la F4 espanyola amb una huitena i novena posició a les dos mànegues disputades al circuit de Barcelona i que continuarà este proper cap de setmana al circuit de Xerez.

En un traçat que Marta ja coneixia perquè va compartir algunes jornades amb la Renault Sport Academy al llarg del Gran Premi de Fòrmula 1, s’ha mostrat forta des dels primers instants i va tancar els entrenaments lliures amb una primera i una quarta posició.

Per tant esta jove pilot de Gandia va engegar des de la setena plaça a la primera mànega i després de quinze revoltes va concloure huitena a menys de quatre segons del quart. A la segona, Garcia obria la competició des del sisé lloc de la graella d’eixida i tot i que va poder mantindre la seua posició durant gran part de la carrera a les ultimes voltes va endarrerir-se fins la novela, la mateixa que ocupa a la classificació general del Campionat d’Espanya en arribar a l’equador de la competició.

Marta García va comentar després de les carreres que “els entrenaments lliures ens van anar molt be i vaig concloure el dia amb bones sensaciones. Diumenge obrirem amb una sisena plaça als entrenaments cronometrats que no hi estava gens malament encara que després vaig ser setena per una penalització que també van rebre altres huit pilots. A la eixida de la primera mànega vaig mantindre la posició amb pijor ritme que dissabte i és per això que va avançar-me un pilot i vaig concloure huitena. A la segona, eixia sisena però després va superar-me un cotxe i a la ultima revolta vaig tocar-me amb un altre rival quan tractava d’avançar-me per l’exterior i me va fer perdre un parell de posicions més i concloure noveva. El millor és que la setmana que va ja tenim una altra cita, en esta càs a Xerez”.

 

Sobre Golsmedia Sports

Golsmedia Sports

Mira también....

AUTOMOBILISME | Arriba a Xiva la penúltima prova del Campionat de Karting de la Comunitat Valenciana

El Campionat de Karting de la Comunitat Valenciana està arribant a la seva fi. La penúltima cita …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *