AUTOMOBILISME | Marta García buscarà el seu segon podi en les W Series de Zolder

Aquest cap de setmana es disputarà la segona cita de les W Series en Zolder, Bèlgica. Marta García era la nostra representant en aquest campionat. Foto: Marta García.

La única espanyola que participa en les W Sèries va aconseguir classificar-se en tercera posició la passada carrera sumant un total de 15 punts al seu caseller.

Marta va aconseguir un podi històric per a l’automobilisme valencià

La valenciana va aconseguir un podi històric per al món de l’automobilisme valencià, que ja sap que és tindre un podi en l’estrena de les W Series.

Com ja va comentar en l’entrevista que li realitzem, Marta volia classificar en el Top 5, però veient el nivell que va demostrar en la primera cita, la valenciana pot somiar amb tot. Aquest cap de setmana buscarà un segon podi que li acoste a l’objectiu.

Horaris

El divendres a les 10.05 i a les 12.45 tindran lloc les dues sessions d’entrenaments lliures prèvies al dia de carrera. El dissabte a les 9.50 serà la sessió de classificació, mentre que les 16.10 és l’hora marcada per a l’inici de la carrera. De moment, amb l’horari que marquen, es preveu que siga una carrera en aigua. Però ja no només en carrera, sinó tot el cap de setmana.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"]