Nerea Martí
Nerea Martí durante la primera prueba en Los Arcos

AUTOMOBILISME | Nerea Martí aconseguix la segona posició en una atípica carrera

Nerea Martí durante la primera prueba en Los Arcos

Este cap de setmana s’ha produït la primera cita del Campionat d’Espanya de Fórmula 4 en el circuit de Navarra, Los Arcos. En ella, com ja anunciàvem teníem representació valenciana de la mà de l’equip Fórmula de Campions representat per Kilian Meyer, Carles Martínez i Nerea Martí.

Primera carrera

El català Kilian Meyer durant la primera carrera va tindre un xicotet error en l’eixida i va perdre l’avantatge d’eixir en la segona posició, havent de remuntar des de la quinta posició. El pilot de l’equip valencià Fórmula de Campeones-Praga F4 va finalitzar la carrera en quarta posició a les portes del podi.

D’altra banda, Carles Martínez va realitzar una mala eixida i es va mantindre constant en l’onzena posició fins a passar per davall de la bandera a cuadros.

Nerea Martí va sumar experiència al llarg de la carrera finalitzant en 16º posició.

Kilian
Kilian durante la primera prueba de la temporada en Los Arcos

Segona carrera

Durante la segona carrera Kilian Meyer no va tindre sort, el sistema de suspensió de la seua fórmula 4 no va aguantar i es va trencar, deixant-li tirat en la graveta.

Carles Martínez tampoc va aconseguir els resultats esperats després d’un fort xoc amb un altre pilot on ambdós van quedar fora de carrera donant lloc a una bandera roja.

Cap cotxe menys els de Nerea Martí i Betlem García van respectar la bandera roja, per la qual cosa van decidir posar fi a la carrera amb una segona posició per a la valenciana.

Nerea Martí
Nerea Martí durante la primera prueba en Los Arcos

Tercera carrera

En la tercera carrera no va poder participar Carles Martínez pel fet que el seu cotxe no podia ser reparat en un període tan curt de temps.

Per la seua banda, Kilian va quedar creuat enmig de la pista en la primera volta i va ser colpejat per un altre cotxe, per la qual cosa va haver de retirar-se.

Nerea va continuar sumant experiència i quilòmetres en esta categoria.

La pròxima carrera tindrà lloc el 27-28 d’abril en el Circuit Paul Ricard de França.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"]