Inicio / Poliesportiu // + Noticies / Raqueta // + Noticies / Bàdminton // + Noticies / BÀDMINTON | Jornada de segona divisió al pavelló de la Fuensanta de València// Fotos

BÀDMINTON | Jornada de segona divisió al pavelló de la Fuensanta de València// Fotos

El pavelló de la Fuensanta de València ha acollit la primera jornada de lliga de segona divisió en 2018. Reportatge fotogràfic: Paloma Navarro.

Al grup A d’esta lliga autonòmica es van registrar els següents marcadors: El Campello alacantí va superar per cinc victòries a zero el conjunt murcià de l’Aledo-Totana A; el Club deportivo Judesa, de la localitat murciana de Molina de Segura va guanyar l’Aledo-Totana B per tres a dos; també per tres a dos superava l’Aledo-Totana A al Judesa; i finalment, el equip alacantí de l’Aspe guanyava l’Aledo-Totana B per quatre a un.

Ja al grup B, el Saiti de Xàtiva superava per tres victòries a dos el San Fernando de València; el Drop Valencia guanyava per quatre a un al Manises; El Campello B també guanyava per quatre victòries a una front el Castelló; el  Teulada repetia marcador davant el San Fernando; el Saiti en un partit emocionant guanyava El Campello B per tres a dos i, finalment, el Castelló guanyava el Manises també per tres victòries a dos.

campeonato autonómico de Bádminton (paloma navarro)

Deja un comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *