Bàsquet
»
»
»
»
»
BÀSQUET | El Bàsquet Benidorm torna a la lliga EBA

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

CB Benidorm EBA

BÀSQUET | El Bàsquet Benidorm torna a la lliga EBA

El mes de juliol saltava la notícia que el Bàsquet Benidorm no era inscrit per la FEB en la Liga EBA per un suposat defecte en la documentació presentada a ulls del reglament, decisió federativa que el club discutia per entendre que no li havia sigut comunicada durant el tràmit per a la seua esmena.

L’acte de mesures provisionals del Jutjat de Primera Instància número 34 de Madrid obliga la Federació Espanyola de Bàsquet a inscriure en aquesta competició, concretament en el grup E, al conjunt benidormense.

L’equip benidormense jugarà al grup E

Pel que el club disputarà per seté curs consecutiu aquesta competició. El club va començar recorrent davant la pròpia Federació, però aquesta va desestimar la seua apel·lació i, després d’això, va buscar la tutela del Consell Superior d’Esports que es va declarar incompetent i va instar al club a acudir a la via civil.

La competició en lliga EBA arranca aquest mateix cap de setmana. El club ha volgut agrair en un comunicat: «Gràcies a tots per les mostres de suport en aquests durs mesos. Clubs, institucions, afeccionats, etc. Gràcies de cor».

Por Golsmedia

Salir de la versión móvil