Bàsquet
»
»
»
»
»
El nou rècord de Luka Dončić en l’NBA

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

Luka Doncic celebrando una canasta sobre la bocina. Foto: Dallas Mavericks

El nou rècord de Luka Dončić en l’NBA

Luka Doncic celebrando una canasta sobre la bocina. Foto: Dallas Mavericks

El jove prodigi eslové que va eixir de la pedrera del Reial Madrid ha tornat a batre un rècord en la millor lliga de bàsquet del món. Aquesta matinada, amb la seua actuació davant els Houston Rockets, va tornar a escriure una nova pàgina d’or en els llibres d’història.

Luka Dončić ja s’ha convertit en el quart jugador que aconsegueix més de 1.000 punts, rebots i passes en menys partits en l’NBA. Tan sols 139 trobades han bastat perquè el jugador de 21 anys aconseguira aquesta esgarrifosa xifra.

El seu equip, els Dallas *Mavericks, van véncer aquesta matinada als Houston *Rockets per 100-113. L’eslové va tornar a ser capital per als seus registrant la barbaritat de 33 punts, 16 rebots i 11 assistències. Aquest ha sigut el seu primer triple-doble de la present temporada. Gràcies a aquests registres, *Dončić s’ha convertit en el quart jugador que aconsegueix en la lliga més de 1.000 punts, 1.000 rebots i 1.000 assistències. Concretament, ‘*Super *Luka’ acumula ja a la seua primerenca edat ni més ni menys que 3.440 punts, 1.190 rebots i 1.010 assistències.

LA PERLA QUE VA CRÉIXER EN LA PEDRERA MADRIDISTA CONTINUA DEMOSTRANT QUE NO TÉ SOSTRE

Només tres jugadors en la història de la NBA van necessitar menys partits per a aconseguir aquesta xifra. El llegendari Oscar *Robertson és el que ostenta la millor marca amb 98 trobades. Li segueix la jove perla dels *Sixers, Ben *Simmons que ho va aconseguir en 123 partits. En tercer lloc trobem a la mítica estrela de Los Angeles Lakers, *Magic Johnson, que ho va aconseguir en 126 duels. Un altre mite del bàsquet mundial com *LeBron James va necessitar 158 trobades, 19 més que *Dončić.

Les crítiques sobre la seua baixa forma en aquest primer tram de temporada, i fins i tot del seu estat físic, semblen no haver-li afectat sinó més aviat li han motivat per a millorar encara més les seues aportacions a l’equip.

Salir de la versión móvil