Bàsquet
»
»
»
»
»
Raquel Carrera fa història en el draft de la WNBA

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

Raquel Carrera, derecha, celebrando la victoria en la final de la Eurocup. Foto: Eurocup

Raquel Carrera fa història en el draft de la WNBA

Raquel Carrera, derecha, celebrando la victoria en la final de la Eurocup. Foto: Eurocup

El món del bàsquet, la família de València Basket i Raquel Carrera no oblidaran el que va ocórrer el passat cap de setmana a Hongria. El conjunt *taronja es va alçar amb l’Eurocup *Women 2021 d’una manera heroica gràcies a dos tirs lliures de Raquel. Va ser el primer titule europeu per al conjunt valencià.

La setmana fantàstica de Raquel Carrera no va acabar amb la consecució del títol, encara quedava un capítol més. La passada matinada s’ha celebrat el *draft de la *WNBA. Una oportunitat perquè les joves de les universitats americanes i els talents que juguen a Europa puguen ser triats per una franquícia de la millor lliga del món.

RAQUEL CARRERA I AINA AYUSO *HAN SIGUT SELECCIONADES EN EL DRAFT DE LA WNBA

Dos han sigut les espanyoles que han eixit triades en el draft i això és fruit de la bona faena que es fa normativament en tot el territori espanyol. Raquel Carrera ha sigut triada en el lloc quinze de la primera ronda per Atlanta *Dream, convertint-se en l’espanyola més alt ha sigut triada en el *draft. Per part seua, Aina Ayuso ha sigut seleccionada en el lloc trenta-quatre de la tercera ronda per Los Angeles Sparks.

Raquel *Carrera i Aina Ayuso s’han convertit en la novena i desena jugadora espanyola *drafteada en la *WNBA. Han seguit el camí que va obrir Amaia *Valdemoro i que han continuat jugadores com Alba Torrens, *Ndour o *Leticia Romero. Eixir triades en el *draft no garanteix que juguen en la *WNBA però és un gran pas per a aconseguir-lo.

Por Golsmedia

Salir de la versión móvil