Balonmano
»
»
»
»
»
El TM Benidorm ja coneix als seus rivals en fase de grups de l’EHF European League

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

benidorm
Duel entre Zürich i TM Benidorm. Foto: TM Benidorm.

El TM Benidorm ja coneix als seus rivals en fase de grups de l’EHF European League

Duel entre Zürich i TM Benidorm. Foto: TM Benidorm.

El TM Benidorm ja coneix el seu camí inicial en el seu històric recorregut per la fase de grups de la EHF European League, el seu primer periple a Europa. Després de realitzar-se el sorteig aquest matí en la seu de la federació europea d’handbol, a Viena, els alacantins han sigut enquadrats en el grup B al costat de Pauc Handball (França), Valur Handbolti (Islàndia), SG Fle-Ha (Alemanya), Ystads IF Handboll (Suècia) i Ferencvárosi (Hongria).

No serà un camí fàcil per als de Fernando Latorre, encara que sí molt il·lusionant. Es disputaran, com a mínim, deu trobades europees davant clubs de major o menor envergadura, però tots complicats. L’objectiu dels alacantins serà allargar el seu somni i poder classificar-se per als huitens de final. Per a això hauran de finalitzar entre els quatre primers.

el tm benidorm viatjarà per tota europa per a gaudir de la seua primera experiència internacional

El TM Benidorm va aconseguir accedir a la fase prèvia de la EHF European League després de finalitzar la lliga regular en ASOBAL en quarta posició en la 21/22. En aquesta ronda preliminar va derrotar a l’Amicitia Zürich per una renda de sis punts en el global, vencent per deu dianes en L’Illa de Benidorm i caient per quatre gols en terres suïsses. Ara arriba un premi més que merescut per a un club amb no molta història, però amb ganes de continuar escrivint-la.

Categorías Balonmano
Salir de la versión móvil