Selección Baloncesto
La Selecció aconsegueix un bitllet per a Shanghái. Foto: @BaloncestoESP

BÀSQUET | Colp d’autoritat de la Selecció Espanyola i Quino Colom davant Sèrbia

La Selecció aconsegueix un bitllet per a Shanghái. Foto: @BaloncestoESP

La Selecció ha sorprés guanyant a un dels rivals favorits, Sèrbia. D’aquesta manera s’assegura l’encreuament de quarts de final davant Polònia. D’aquesta manera els espanyols, eviten a l’Argentina en quarts, que es mesurarà amb els balcànics, i amb els Estats Units fins a la final. El partit va començar amb una novetat, Scariolo alinee a Oriola i no a Claver.

Sèrbia es va portar el primer parcial (13-20). La Selecció va augmentar la intensitat amb Rudy i Claver en pista i va anotar fins al punt d’arribar al 34-17 en l’electrònic abans del descans. Sèrbia gràcies a Bogdanovic, va reduir distàncies.

La Selecció aconsegueix un bitllet per a Shanghái

Els deu minuts finals van ser bastant patits per als espanyols. Van arribar a un parcial de 67-56, els moment de major sofriment per a Espanya. Els balcànics es creixien, però la Selecció va saber patir i va estrényer de nou en la defensa per a fer-se amb aquest triomf vital, segurament, a llarg termini en aquest Mundial.

La selecció gràcies a la canastra de Ricky, ha sentenciat a Sèrbia i aconsegueix un bitllet de la selecció per a Shanghái, on continuarà vivint el somni i es mesurarà a Polònia per un lloc en semifinals.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]