Bojan Dubljevic Montenegro
Bojan Dubljevic durant el partit de Montenegro contra Turquia. Foto: FIBA

Dos de calç i una d’arena per als internacionals estrangers de Valencia Basket

Bojan Dubljevic durant el partit de Montenegro contra Turquia. Foto: FIBA

Des del passat 31 d’agost s’està disputant el Mundial de la Xina 2019 de bàsquet. Per part de Valencia Básket són 4 jugadors els que estan disputant el campionat. Ndour amb el Senegal, Dubljevic amb Montenegro, Quino Colom amb Espanya i Laberyie amb França. En l’equador de la segona fase que dóna accés als quarts de final hi ha dos jugadors que ja estan classificats per a les rondes finals i dues que tornen a València.

Louis Labeyrie jugarà els quarts de final després de la victòria aconseguida per la selecció francesa en el dia de hui contra Lituània. L’interior *taronja no ha disputat cap minut per unes molèsties que arrossega a la cama des de la primera fase del campionat. El rival de la selecció ‘bleu’ dependrà del seu partit contra Austràlia.

Ndour y Dubljevic estan eliminats del Mundial de la Xina 2019

L’estrela taronja, Bojan Dubljevic, no va aconseguir classificar-se per a la segona ronda i en el dia de hui ha perdut el partit corresponent a la ronda de 17 a 32. Montenegro ha caigut contra Turquia malgrat la gran actuació del pivot del Valencia Basket que ha acabat el partit amb 12 punts, 8 rebots i 2 assistències en 29 minuts de joc.

Tampoc es va classificar per a la segona ronda la Senegal de Ndour que també ha perdut el seu partit corresponent a la ronda de 17 a 32. El pivot africà de Valencia Basket ha sigut del millor del seu país en la derrota contra Alemanya anotant 17 punts, agafant 4 rebots i donant 4 assistències en 32 minuts de joc.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"]