»
»
»
»
BÀSQUET | El HLA Alicante segueix en estat de gràcia i aconsegueix la seua cinquena victòria consecutiva

Visitava en el matí del diumenge 18 de novembre el Pedro Ferrandiz un Aceitunas Fragatas Moron en ratxa després de portar tres victòries de manera consecutiva. Els de Pedro Rivero, amb quatre, buscaven la cinquena consecutiva davant els que s’han pogut acostar al pavelló amb aquest temporal tan plujós que ha dificultat els accessos al recinte.

Els locals sota els comandaments d’Enric Garrido, ahui base titular, han jugat uns bons primers vint minuts per anar-se al descans amb un avantatge de 10 punts (34-24).

El HLA Alacant han estat segur en el rebot, seriós en defensa i elaborant els atacs amb paciència per buscar les millors situacions de tir.

Els locals van aconseguir agafar petites rendes que als deu minuts eren de tan sol un punt (15-14) i que en el segon període es veurien augmentada fins a arribar als deu punts. D’aquesta manera ens anàvem al descans 34-24.

El pas pels vestuaris va asseure millor als visitants que desplegant un joc molt físic van aconseguir reduir les distàncies fins als cinc punts de diferència per arribar als últims deu minuts amb el partit encara per decidir.

Els alacantins es mantenien per davant en el marcador. Sempre mantenien les distàncies de tres a sis punts i només el 55-56 va espantar als blanquiblaus, que van reaccionar de manera imminent amb un parcial de 6-0 amb un triple d’Enric Garrido.

Després de recuperar la distància en el marcador, el HLA Alacant va saber gestionar bé els minuts finals i va mantenir les distàncies per acabar el partit amb 67-63 i aconseguir la cinquena victòria consecutiva que li manté en les posicions capdavanteres de la classificació.

La setmana vinent el HLA Alacant rebrà al Real Murcia Bàsquet.