Inicio / Basquet // + Noticies / BASQUET | El Picken Claret suma la segona victoria com a local// FOTOS

BASQUET | El Picken Claret suma la segona victoria com a local// FOTOS

Repetien condició de local per segona setmana consecutiva, esta vegada front al Distrito Olimpico Santa Gema, i el Picken Claret va sortir amb la intenció de repetir el mateix resultat que la setmana anterior. El Picken amb el seu domini interior agafava els primers avantatges i aconseguia obrir una petita bretxa en el marcador i tancar el primer període amb 19-15 al seu favor. Reportatge fotogràfic: Carles Garzón.

En el segon període no va canviar la tònica del partit, i amb una Jana Raman i Thiama Kamara fent mal per dins, van aconseguir distanciar-se encara més i agafar més rendes en el marcador per afrontar la segona meitat amb mes tranquil·litat. 38-23 al descans.

I després del pas per vestuaris, en el tercer període, com ja va ocórrer la setmana anterior, les grogues es van veure en serioses complicacions. No aconseguien tirs còmodes i això ho aprofita l’equip madrileny per acurtar distàncies i situar-se a sol nou punts de distància i amb els últims 10 minuts encara per jugar-se. 

En l’últim període les distàncies es van acurtar-se més si cal, però les de Pedro García mai van deixar d’estar per sobre del marcador i després d’estar a cinc punts sol, un triple de Noelia Hernando i la seua posterior bona defensa, van tornar a calmar a les locals que al final i després de diversos intercanvis de tirs lliures, van empatar el període i es van portar la victòria per 63-54.

Una altra vegada Jana Raman va tornar a ser determinant en la trobada després d’anotar 20 punts i capturar 11 rebots ademas de rebre 8 faltes per aconseguir 35 crèdits de valoració.

Picken Claret - Olimpico 64 Santa Gema

La setmana que ve toca viatjar fins a Granada, on després de dues victòries com a locals, les valencianes volen mantenir la seua bona dinamica aquesta vegada com a visitants.

Sobre Carles Garzón

Carles Garzón

Mira también....

Valencia Básket

BALONCESTO | El Valencia Basket asalta Rusia y ya está en la final de EuroCup

Objetivo cumplido. El Valencia Basket salió victorioso del infierno ruso de Kazan y se mete …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *