Inicio / Poliesportiu // + Noticies / Basquet // + Noticies / BÀSQUET | El Picken Claret tindrà que esperar una semana més per a estrenar-se// Fotos

BÀSQUET | El Picken Claret tindrà que esperar una semana més per a estrenar-se// Fotos

No va poder ser tampoc a la segona i en la vesprada del dissabte, al pavelló de la Malvarrosa, amb el debut de les xiques de Pedro Garcia a València en aquesta nova temporada, no es va poder aconseguir la victòria. Reportatge fotogràfic: Paula Marí.

Les valencianes baix la batuta de Paula García, van lluitar el partit de valent. Les canàries van aconseguir vèncer en tots els parcials, i encara que no per molta diferència, van aconseguir anar a poc a poc marcant unes petites distàncies que al final serien decisives.

Paula Garcia va ser la millor per Picken Claret amb 14 punts

L’equip groguet, afrontava la seva primer jornada a casa per intentar inaugurar el seu caseller de victòries, però es va trobar enfront a un rocós Ciudad Los Avanzados La Laguna, que ha obligat a les de Pedro Garcia a haver d’esperar una jornada mes per tractar d’inaugurar el caseller de victòries.

Amb 10 punts i 11 rebots, Esther Montenegro va ser clau en les canàries per guanyar a domicili

La setmana que ve el picken Claret viatja a Leganés per enfrontar-se al Laboratorios Ynsadiet (1 victòria i 1 derrota) amb la il·lusió de poder llevar-se la espineta i aconseguir la primera victòria de la temporada.

Picken Claret - Ciudad de Los Adelantados (Paula Marí)

Deja un comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *