BÀSQUET | El TAU continua sense poder guanyar fora de casa

Arribaven els castellonencs aquest cap de setmana a terres aragoneses per enfrontar-se a un Levitec Huesca que, fins avui, compta per victòries els seus partits com a local en el Palau dels Esports. Foto: Levitec Huesca.

L’expedició va viatjar al complet, però després de l’escalfament ni Juanjo García ni LeonWilliams estarien disponibles per jugar

El TAU va arribar al partit amb la recuperació molt justa de Edu Gatell, i amb els seriosos dubtes de Leon Williams i Juanjo García que acabarien per no jugar al partit, als quals se’ls va sumar la nova incorporació Brano Dukanovic, que després d’escassos minuts de joc, va rebre un cop de colze al nas i va ser traslladat al centre hospitalari per comprovar si tenia fractures.

Els de Toni Ten van començar el partit amb molt encert. Tenien els primers avantatges, i quan l’Osca s’acostava, 5 punts seguits de Romá Bas, en les primeres pilotes que tocava després de saltar a pista, tornaven a deixar al TAU per davant, acabant així els primers deu minuts, 20-23.

En el segon període i fruit del cansament i de la curta rotació, on Edu Gatell també va haver de ser atès per una bretxa en el cap, va fer que els aragonesos es posessin per davant en el marcador. Sabonis que per les necessitats del moment va haver de jugar d’Ala pivot, va tornar a la seva posició natural de ràfec i els castellonencs van retallar distàncies abans del descans per acabar els primers vint minuts amb un sol punt de diferència. (44-43)

Gran sortida del TAU després del descans que li faria agafar unes petites distàncies en el marcador, però un parcial de 12-0 per l’Osca, liderats per un encertat Dani García, deixaria al Castelló per darrere en el marcador i solament un petit esforç al final del tercer període ajustaria el marcador al 71-66.

El TAU Castelló va fer un gran esforç sense recompensa jugant un gran partit amb una curta rotació

En l’últim període el cansament d’alguns jugadors es notava. Els atacs eren bons però es fallaven i això va fer que les diferències amb el Levitec Huesca s’estiressin fins als deu punts, i es mantinguessin així per arribar al final de la trobada amb 95-84. 

La setmana que ve, visita el Ciutat de Castelló el Leyma Coruña, que després d’un mal inici aquesta millorant els seus resultats.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]