BÀSQUET | El Valencia Basket aconsegueix el seu primer bitllet per a la Copa de la Reina després d’un gran partit

Històric! El Valencia Basket femení participarà per primera vegada en la Copa de la Reina en assegurar-se de forma matemàtica l’acabar la primera volta entre els huit millors equips de la Lliga Dia, i tot això després de véncer de forma més que solvent a un RPK Araski que exercirà com a amfitrió en aquesta competició. Foto: Valencia Basket.

Vesprada-nit memorable per a l’esport valencià la d’ahir en terres basques, ja que un dels nostres torna a fer història classificant-se per primera vegada per a aquesta important competició, fent-ho en la campanya en la qual s’estrenen en la màxima categoria del bàsquet femení. A més, ho ha fet en un partit en el qual exercien com a visitants enfront d’un equip amb el qual arribaven a aquesta cita amb un sol punt de diferència favorable a les de la Comunitat, per la qual cosa era un xoc a cara de gos en el qual hi havia molt en joc.

Han vençut en la pista de l’amfitrió, que a més comptava amb un punt menys que les valencianes

El Valencia Basket, que venia de guanyar, tan sols ha encaixat quatre derrotes aquesta temporada i tres d’elles han sigut just amb els tres equips que li precedeixen en una taula en la qual, a l’espera que es complete la jornada, ara són quartes amb 18 punts, mentre que l’altra vegada que van mossegar la pols va ser en la complicada visita a un Cadi La Seu que ara és cinqué.

Donant-li continuïtat a la gran campanya que venen realitzant, ahir es van desfer d’un altre candidat a estar en la part alta per a així assegurar-se de forma matemàtica l’acabar la primera volta, a la qual li falten encara dues jornades, entre els huit primers i classificar-se per a una Copa de la Reina que es durà a terme a Vitòria entre el 28 de febrer i el 3 de març.

Van acabar el primer quart amb 13 punts d’avantatge i el tercer amb 20

Pel que respecta al partit, amb una Anna Gómez excelsa fregant el triple doble, i una sòlida zona amb la qual van anul·lar els atacs de les basques, el primer quart va acabar amb un 12-25 amb el qual les valencianes demostraven les seues intencions de tancar la seua classificació per a la Copa de la Reina per la via ràpida. No obstant això, les locals van reaccionar en el segon quart per a, després de emportar-se’l amb un 20-16, arribar al descans amb un 32-41 favorable a un Valencia Basket que va tornar a estar millor en el tercer quart (10-21) per a escapar-se a 20 punts.

Es va arribar a l’últim quart amb un 42-62 que permetia a les de Rubén Burgos estar cada vegada més prop de la fita històrica, desenvolupant-se els últims minuts sense que acabara de perillar la victòria per a finalitzar l’encontre mantenint el +20 amb el resultat de 59-79. Seté triomf de la temporada en un xoc brillant del Valencia Basket que continua gaudint i fent gaudir en cada partit que disputa.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]