María Bettencourt Araski
María Bettencourt en el encuentro de la primera vuelta. Foto: Valencia Basket.

El València Basket femení comença a rodar en vistes a la pròxima temporada

María Bettencourt en el encuentro de la primera vuelta. Foto: Valencia Basket.

Rubén Burgos, entrenador del València Basket afronta la seua segona temporada amb el club en l’elit del bàsquet femení espanyol. El club s’estrenarà en una competició europea com és l’Eurocup Women. L’entrenador parla sobre diversos aspectes interessants de la pretemporada.

El tècnic el té clar, vol formar un conjunt unit i que s’entenguen entre elles: “Tenim les jugadores que volíem però ara hem de transformar aqueixa plantilla competitiva a crear sinergies i química entre elles. Cal treballar automatismes i coses bàsiques per a començar a conéixer-nos dins i fora de la pista”.

“Hem de transformar aqueixa plantilla competitiva a crear sinergies i química entre elles”

De moment al club la falta la incorporació de Meiya Tirera a les seues files, la flamant bronze amb Mali en el Afrobasket. La bona notícia ha sigut la reaparicó de Marina Lizarazu, la jugadora no va poder debutar la passada temporada a causa d’una important lesió. D’això va parlar el tècnic taronja: “Ve entrenant tot l’estiu a un nivell molt alt però sola, sense el grup, fent activitats amb jugadores de formació i arriba en un nivell de forma bo per a començar a treballar ja amb oposició real”.

Quant als objectius, el míster ho té clar i explica il·lusionat: “Partim de la il·lusió de fer-ho millor que l’any passat, però l’objectiu ha de ser que el dia a dia siga molt bo, cada partit, cada entrenament i cada treball individual des de principi de temporada. Sempre pensem a fer un pas més”.

“Partim de la il·lusió de fer-ho millor que l’any passat”

L’equip jugarà aquesta temporada en dues competicions la qual cosa alegra molt al club taronja: “Tenim orgull per representar al nostre club a Europa i il·lusió perquè és un repte que ens vam guanyar l’any passat. Amb la plantilla que tenim i el cos tècnic, crec que podem preparar amb garanties la temporada”.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]