Inicio / Basquet // + Noticies / BÀSQUET | Els infantils femenins de València Bàsquet i Jorge Juan inauguren l’Alqueria

BÀSQUET | Els infantils femenins de València Bàsquet i Jorge Juan inauguren l’Alqueria

Ja és una realitat. Des d’este cap de setmana el baló taronja ja bota amb olor a competició a l’Alqueria del bàsquet. La nova casa de la pedrera de València Bàsquet. Per sempre quedara que el seu equip infantil femení A va disputar el primer partit d’esta imponent instal·lació front el CB Jorge Juan A. Taronja i verd fundits en el primer d’una llarguíssima llista d’encontres que tindran este mateix escenari.

Esta obra, dissenyada per l’estudi valencià ERRE Arquitectura, ha passat de ser un somni sobre plànol a una realitat completament operativa en només 16 mesos. Un temps d’execució rècord que ha permès que L’Alqueria del bàsquet estiga a la disposició dels usuaris alguns mesos abans de l’inicialment previst. La inversió realitzada, al voltant de 18 milions d’euros, ha sigut coberta al 100% per Juan Roig a nivell personal, com a continuïtat de la labor de mecenatge queporta fent des de fa 31 anys pel basket i l’esport a València.

Una instal·lació única a Europa

L’Alqueria del bàsquet es convertix en la major instal·lació de bàsquet de formació d’Europa, amb una extensió total de 15.000 m2, albergara 13 pistes de basket: 9 cobertes i equipades amb parquet i quatre exteriors. Totes elles amb els seus corresponents vestidors, gimnàs i zona mèdica, per a la pràctica del bàsquet de formació en les millors condicions, atessos per prop d’un centenar de professionals. Tots els servicis necessaris per a convertir-la en un espai perfecte per a albergar tot tipus de campionats de bàsquet tant a nivell de clubs com de seleccions. La distribució de les pistes permet que es disputen fins a 13 encontres de competició alhora, a més, compta amb una pista principal en un recinte individual, preparada per a entrenaments d’elit i altres partits.

 

Sobre Golsmedia Sports

Golsmedia Sports

Mira también....

BÀSQUET | Decisiva segona jornada de la Lliga Valenciana// Fotos

El cap de setmana del 15 i 16 de setembre s’ha celebrat la segona jornada …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *