Inicio / Basquet // + Noticies / BÀSQUET | Entren en vigor les noves normes per al bàsquet valencià

BÀSQUET | Entren en vigor les noves normes per al bàsquet valencià

Una volta iniciada la lliga valenciana ara fa tres setmanes és moment de l’inici de la competició junior masculina a nivell autonòmic, i amb ells, coincideix l’entrada de les regles oficials 2017, que regiran les competicions per a tota la temporada, excepció feta de l’esmentada Lliga valenciana en tractar-se d’una competició que s’ha iniciat abans de l’entrada en vigor d’estes noves normes.

La Federació de bàsquet de la Comunitat Valenciana ja va organitzar dues jornades formatives tant a València com a Alacant, on es mostraren els canvis més significatius que s’introdueixen i que son estos dos: D’una banda, l’avanç il·legal, que estableix que un jugador que controla el baló mentre progresa o després de concloure un regat, pot donar dos pases abans de detindre’s, pasar o llançar a cistella; d’altra, la falta antiesportiva on es remarca qué és un contacte innecesari causat per un jugador que defensa per a detindre el progres de l’equip atacant en transició. En este sentit, al llarg de les jornades formatives es va enfatitzar al fet que el que es produeix és una major sanció per a una falta que abans ja era senyalada. Es a dir, no hi ha canvi en quant a la consideració falta peró sí en quant a la seua sanció.

L’ultima novetat important esta referida a l’acumulació d’un tipus de faltes, per la qual cosa un jugador serà desqualificat quan li siguen assenyalades dues faltes antiesportives, dues faltes tècniques o una falta antiesportiva i una tècnica.

Sobre Golsmedia Sports

Golsmedia Sports

Mira también....

BÀSQUET | El TAU Castelló i el Valencia Basket es mesuraran en la Copa Lexus Castelló

En el matí del dimecres 12 de setembre ha estat presentada la sisena edició del …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *