Selecció Bàsquet
La Selecció frega els Jocs Olímpics de Tòquio. Foto: @BaloncestoESP

BÀSQUET | Espanya aconsegueix arribar a semifinals d’un Mundial 13 anys després

La Selecció frega els Jocs Olímpics de Tòquio. Foto: @BaloncestoESP

L’equip de Scariolo va aconseguir la victòria davant Polònia en un treballat partit amb un final no clar fins a l’últim període. La Selecció frega els Jocs Olímpics de Tòquio, i tornarà a barallar per una medalla mundialista per primera vegada des del Japó 2006, quan es va penjar l’or.

Ricky Rubio va ser la peça clau de l’equip, una vegada més, amb 19 punts, 5 rebots i 9 assistències, inclosos dues triples claus en l’última habitació justa quan més estrenyia Polònia. Els Hernangómez també van destacar sumant 14 punts i 18. També van aportar Rudy (16 punts) i Marc (10, amb 7 assistències).

La Selecció frega els Jocs Olímpics de Tòquio

Polònia va estar a prop en l’últim període i no li van perdre la cara al partit en cap moment, però van anar a ratxes amb els triples i quan Espanya va estrényer en atac se’ls va ser el partit. La Selecció va aconseguir la victòria per 90-78.

Amb aquesta victòria, es fiquen en semifinals d’un Mundial per primera vegada des de 2006. Aqueix any Espanya va véncer per la mínima a l’Argentina i Grècia per a coronar-se com a campiona del món. 13 anys després, tindran l’oportunitat de reeditar el campionat. El divendres es mesuraran a República Txeca o Austràlia, qui seran el següent rival amb el qual Espanya haurà d’enfrontar-se.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]