BÀSQUET | Important victòria del Picken La Cuina Claret

El Picken Claret, amb una excel·lent Jana Ramana, suma una altra victòria a casa i ascendeix posicions a la taula classificatòria. Ja són cinquenes a dos jornades d’acabar la primera voltaFotos: Picken Claret.

Magectias Contra La Violencia de Genero visitava el pavelló de la malvarrosa la vesprada del dissabte. Les canàries que es troben per sota en la taula classificatòria, venien de guanyar, i per al Claret, aconseguir aquesta victòria suposa donar distància amb la part baixa de la classificació i a poc a poc pujar llocs per a acabar la temporada el mes a dalt possible.

Duel clau en busca de afianzar-se en la taula

Important era el partit, i així ho van entendre les jugadores d’Antonio Quintero, perquè amb un primer període excels van agafar avantatges insalvables per a les canàries. Molta velocitat, gran encert i Raman marcant el seu domini sota els taulers per a acabar els primers deu minuts amb setze punts de diferència amb un 29-13 favorable.

Les canàries van reaccionar en el segon període i van baixar les distàncies, però les groguetes, que controlaven el duel, van saber mantenir les distàncies perquè el Magectias no entrés en partit. Al descans continuava sent 46-37 per a les locals.


En la segona meitat, durant els primers deu minuts, les defenses van embussar als atacs. Entre els dos equips van anotar tan sols deu punts (6-4 en finalitzar el període) i això beneficiava a les valencianes, que veien com transcorria el partit i les canàries no podien acostar-se en el marcador. 

Jana Raman va tornar a exercir de líder amb 18 punts i 30 de valoració postulant-se per a un altre MVP de la jornada

I així es va mantenir en l’últim període. Les valencianes van gestionar l’avantatge, i mantenien a les canàries sempre a deu punts d’avantatge per a arribés a un final plàcit on es van adjudicar una important victòria per onze punts, 67-56.

La setmana que ve toca desplaçar-se a Madrid, a enfrontar-se en l’última jornada de l’any al Real Canoe, que es troba tan sols a un partit de les valencianes.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]