Inicio / Basquet // + Noticies / BÀSQUET | La minicopa de València espera a 224 futures estreles del bàsquet espanyol

BÀSQUET | La minicopa de València espera a 224 futures estreles del bàsquet espanyol

La fase prèvia de la minicopa Endesa suposarà una oportunitat única de veure de prop als millors talents de la categoria a nivell nacional. Durant els dies 8 i 9 de decembre disputaran la fase inicial de la competició fins a 224 jugadors de distints equips, amb l’objectiu de guanyar-se el seu passe a la fase final.

Són 16 equips els que participaran en esta fase, amb una inscripció màxima de 14 jugadors per equip, la qual cosa dóna lloc a un esdeveniment incomparable que sempre deixa reflexos dels grans objectius a què pot optar el bàsquet espanyol en el futur. Un esdeveniment d’esta entitat, no podia trobar millor seu que l’Alqueria del Basket. La millor escola de bàsquet d’Europa, que dóna cabuda a més de 50 equips, unirà el talent dels millors infantils del país, traient-li el màxim partit a una instal·lació sense precedents en la qual es poden disputar 13 partits de forma simultània.

Tenint en compte que protagonistes al marge, entrenadors, voluntaris, familiars i aficionats en general participaran en l’esdeveniment, es pot assegurar que el que se’n va a viure en l’acabada d’inaugurar infraestructura valenciana al mes de desembre serà una autèntica festa del bàsquet.

Sobre Luis Urrutia

Luis Urrutia

Mira también....

BÀSQUET | Primera victòria del Picken La Cuina Claret en aquesta temporada

La vesprada del dissabte ens va deixar la primera victòria de la temporada del Picken La CuinaClaret en …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *