»
»
»
BÀSQUET | La Selecció Espanyola i Quino Colom es classifiquen per a quarts del mundial

La Selecció Espanyola va recuperar les bones sensacions prèvies al costós inici del mundial. Els espanyols van aconseguir véncer a Italia per (67-60), classificant-se d’aqueixa manera per als quarts de final. Marc Gasol i Ricky Rubio no van eixir a flotació tant com en altres trobades, la defensa va ser el més destacat de la selecció al partit.

La irrupció de Llull en la primera part i de Juancho en la segona, va desestabilitzar als rivals. Trobem en la primera part una defensa despistada. Scariolo va demanar un temps mort per a reanimar a l’equip. El seleccionador va donar entrada a Oriola, Willy, Ribas i Llull que, al costat de Juancho, anaven a retornar la vitalitat a Espanya.

Scariolo va demanar un temps mort per a reanimar a l’equip.

L’equip va començar millorant en defensa per a despuntar gràcies a l’atac de Llull. El mallorquí va aconseguir set punts, un triple, dues assistències i un robatori per a signar un parcial de 13-3 (18-18). Els triples de Ribas i Rudy van confirmar la recuperació (28-24).

En la represa Juancho va anotar 10 dels 13 primers punts d’Espanya, Ricky va ressorgir i gràcies a això van avançar fins al 46-38. En l’últim acte no es van anotar moltes canastres per part dels dos equips, va anar Marc Gasol, l’últim a anotar deixant el 67-60 en el marcador.

La Selecció Espanyola s’assegura la plaça en quarts i s’enfrontarà aquest mateix diumenge a la selecció sèrbia.