BÀSQUET | La selecció valenciana infantil masculina, subcampiona d’Espanya

Encara amb la ressaca de Reyes, aquest dilluns 7 de gener han tingut lloc les finals del Campionat d’Espanya de Bàsquet en Edat Escolar així com les respectives finals, valgui la redundància, pel tercer i quart lloc.

Selecció valenciana infantil masculina, subcampiona

Una jornada en la qual la sort no ha estat al costat dels conjunts de la Comunitat Valenciana. La selecció valenciana infantil masculina ha afrontat davant la selecció de Canàries la primera final de la seua història.

Els pupils d’Iván García no van poder fer res davant els canaris, els qui van dominar de manera clara des dels primers compassos, i van sucumbir per un engruixat 59-84 .

Diferències que com s’ha comentat amb anterioritat van ser molt evidents des del primer quart (11-32), i que gradualment van anar acreixent-se conforme transcorrien els minuts: 25-54 al descans, 35-71 al final del tercer quart.

Així i tot, es tracta d’una medalla de plata històrica que recompensa el gran torneig que han realitzat els valencians arribant a sotmetre en semifinals a una de les grans favorites per al títol: Catalunya per 68-60.

Selecció valenciana cadet femenina, 4º lloc

Per la seua part, la selecció valenciana cadet femenina es jugava en el matí d’avui la presea de bronze davant Aragó. Una pugna a la qual van quedar relegades en perdre en l’eliminatòria de semifinals contra Andalusia per un ajustat 54-59.

La igualtat va imperar en els dos primers quarts, en els quals encara que Aragó marxava per davant en el lluminós (18-16 i 37-33) la Comunitat Valenciana mantenia intactes les seves opcions de remuntar el partit. No obstant això, lamentablement no va anar així.

Les aragoneses van trencar el partit al final del tercer quart. Mancant 04:58 minuts les noies de Miguel Ángel Molina bufaven en el clatell als seus rivals (39-38), però després tot es va torçar per a finalitzar el penúltim temps amb un 51-38 que ja no serien capaços de derrocar en els últims deu minuts.

n l’últim quart Aragó sempre va mantenir un avantatge que va oscil·lar en els +10 i amb la qual va poder segellar la victòria per 62-55 i per tant la medalla de bronze. Així doncs, la Comunitat Valenciana acaba en una meritòria quarta posició.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]