BÀSQUET | L’Alqueria del Basket acollirà el millor bàsquet europeu júnior sub 18

Del 28 al 30 de desembre, l’Alqueria (València) acollirà el primer torneig classificatori Euroleague Basketball Adidas Next Generation Tournament 32 equips júnior europeus s’enfrontaran en un torneig classificatori perquè el guanyador obtingui un passi a la fase final que es disputarà a Vitòria a la mateixa vegada que la Final Four de l’Eurolliga. Foto: Euroleague Basketball.

València serà la primera seu del calendari, Munic, Kaunas i Belgrad seran les altres ciutats on es disputaran els altres classificatoris del 25-27 de gener, del 8-10 de febrer i del 22-24 de febrer.

Aquest torneig té un gran reconeixement a nivell internacional, ja que alguns MVP de les edicions anteriors són entre altres jugadors de primer nivell avui dia com poden ser Luka Doncic o Dario Saric.

Els espectadors podran gaudir del millor bàsquet europeu sub18 durant aquest cap de setmana, a més de poder descobrir als majors talents del futur.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]