Inicio / Basquet // + Noticies / BÀSQUET | L’Alqueria del bàsquet es convertiex en un reclam per a l’esport de la cistella

BÀSQUET | L’Alqueria del bàsquet es convertiex en un reclam per a l’esport de la cistella

Amb l’inauguració esta setmana de l’Alqueria del bàsquet, la mes gran instal·lació esportiva dedicada només al mon de la cistella en la Comunitat Valenciana, son molts els equips que volen conéixer-la.

Un eixemple és l’equip infantil del CB Grau que no oblidaran este divendres a la vesprada, a l’haver viscut una bonica experiència visitant al nostre equip de Lliga Femenina 2, a què van poder veure-li entrenar i amb el que van poder xarrades i fer-se fotos després de l’entrenament previ al partit de la segona jornada de Lliga Femenina 2 que enfrontarà a les taronja amb el Pacisa Alcobendas.

A més de l’entrenament, les xiques van poder visitar les noves instal·lacions de L’Alqueria del Basket. Si qualsevol club està interessat en realitzar este tipus d’activitat, pot enviar un correu electrònic a la direcció afarakos@alqueriadebasket.com i el club es posarà en contacte per a facilitar el dia i hora adequats.

Sobre Golsmedia Sports

Golsmedia Sports

Mira también....

BÀSQUET | El TAU Castelló i el Valencia Basket es mesuraran en la Copa Lexus Castelló

En el matí del dimecres 12 de setembre ha estat presentada la sisena edició del …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *