BÀSQUET | Les seleccions valencianes infantil i cadet, llistes per al Campionat d’Espanya

Compte enrere perquè arribi el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques Infantil i Cadet, que es disputarà a Huelva del 3 al 7 de gener i en el qual la Comunitat Valenciana estarà representada per partida quàdruple. Fotografies: FBCV.

Després de la concentració del passat cap de setmana en les localitats de Benissa i Teulada, on van disputar amistosos davant el CB Terralfàs i el Dénia Bàsquet, aquests pròxims dies afronten una nova concentració en Alfàs del Pi. Però no només això, sinó que a més jugaran el Torneig de Seleccions Autonòmiques amb Catalunya i Aragó (27 i 28 desembre).

Selecció valenciana cadet masculina

Els rivals de la primera fase de la selecció valenciana cadet masculina són: Extremadura, Aragó, Illes Balears i Madrid.

Selecció valenciana cadet femenina

Les seues homòlogues femenines hauran d’enfrontar-se en la primera ronda a Madrid, Catalunya, Illes Balears i Astúries.

Selecció valenciana infantil masculina

Per la seva part la selecció valenciana infantil masculina, que també competirà en categoria Especial, es mesuraran en la primera fase a Galícia, País Basc, Madrid i Andalusia.

Selecció valenciana infantil femenina

En últim lloc, i no per això menys important, ens trobem a les més petites. Les nostres noies es veuran les cares en la primera ronda del Campionat d’Espanya a Galícia, Extremadura, Andalusia i Illes Balears.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]